Maak de raapstelen schoon, was deze en snijd ze in kleine stukjes. Maak de ui schoon en snipper deze. Verhit de boter in een pan en fruit hierin eventjes de ui en het kerriepoeder. Voeg dan de raapstelen toe, draai de hittebron wat lager en smoor alles in ongeveer 10 minuten gaar. Breng het op smaak met peper en zout. Lekker met rijst.
Raapstelen met kerrie*
Meer info over Raapstelen
Ingrediënten
500 gr raapstelen1 ui
zout
40 gr boter
2 theelepels kerriepoeder
Ingrediënten
500 gr raapstelen
1 ui
zout
40 gr boter
2 theelepels kerriepoeder
1 ui
zout
40 gr boter
2 theelepels kerriepoeder
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!