Rabarber op Oma Vissers wijze, zonder suiker, heerlijk!*
Meer info over Rabarber

Was de rabarber en snijd in stukjes. Zet langzaam op met aanhangend water totdat de rabarber is gesmolten. Haal van het vuur en voeg de ahornsiroop toe en naar smaak diksap. Voeg ongeveer 2 theelepels kaneel toe, roer door en smullen maar.

Ingrediënten

500 gram rabarber
2 eetlepels ahornsiroop
ongeveer 3 eetlepels appel-aardbeiendiksap
kaneel

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?