Rabarber-tiramisu (variatie)*
Meer info over Rabarber

Ingrediënten

600 gram rabarber
1 eetlepel kaneel
600 gram vanille kwark
lange vingers
cacaopoeder
zoeten met (gelei)suiker, (aardbei)diksap of ahornsiroop

Schil de rabarber en snijd in stukken. Kook tot moes in ongeveer 15 minuten. Voeg de kaneel toe en het zoetmiddel. Een beetje geleisuiker zorgt ervoor dat de moes wat vaster wordt en dat is fijn voor de tiramisu. Laat afkoelen. Neem een schaal en leg op de bodem een laag lange vingers. Schep daarover een laag rabarbermoes en daarover een laag vanille kwark. Herhaal dit nogmaals. Strooi de cacaopoeder erover en laat opstijven in de koelkast. Smullen maar!!

Ingrediënten

600 gram rabarber
1 eetlepel kaneel
600 gram vanille kwark
lange vingers
cacaopoeder
zoeten met (gelei)suiker, (aardbei)diksap of ahornsiroop

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?