Roerbakraapstelen

Meer info over Raapstelen

Ingrediënten

500 gr raapsteeltjes
2 uien
olie
2 teentjes knoflook
1/2 tl koriander
zout
1 tl paprikapoeder
1 bekertje zure room (crème fraîche)
50 gr Parmezaanse kaas
(eventueel uitgebakken spekjes)

Snijd de raapstelen in stukjes, was ze en laat ze uitlekken. Maak de uien schoon en snipper deze. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit. Verhit wat olie in een pan en fruit hierin eventjes de uien en knoflook. Voeg dan de raapsteeltjes, koriander, paprikapoeder en wat zout toe. Laat dit 10 minuten zachtjes stoven. Roer dan de zure room erdoor en bestrooi het met geraspte kaas.

Ingrediënten

500 gr raapsteeltjes
2 uien
olie
2 teentjes knoflook
1/2 tl koriander
zout
1 tl paprikapoeder
1 bekertje zure room (crème fraîche)
50 gr Parmezaanse kaas
(eventueel uitgebakken spekjes)

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?