Snijd de fêta in blokjes van 1 centimeter en doe ze in een grote kom samen met de komkommer, uienringen en dille. Meng de munt met de olie en het citroensap, zout en peper. Giet de dressing over de salade en schep alles goed door elkaar.
Salade met komkommer, fêta, munt en dille
Ingrediënten
120 gr fêta2 grote komkommers, vruchtvlees verwijderd en in blokjes
1 kleine rode ui, in ringen
1,5 el dille, fijngehakt
1 el gedroogde munt
3 el olijfolie
1,5 el citroensap
zout en peper
Ingrediënten
120 gr fêta
2 grote komkommers, vruchtvlees verwijderd en in blokjes
1 kleine rode ui, in ringen
1,5 el dille, fijngehakt
1 el gedroogde munt
3 el olijfolie
1,5 el citroensap
zout en peper
2 grote komkommers, vruchtvlees verwijderd en in blokjes
1 kleine rode ui, in ringen
1,5 el dille, fijngehakt
1 el gedroogde munt
3 el olijfolie
1,5 el citroensap
zout en peper
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!