Meng de sla met de uiringen. Klop de dressing en giet over de salade. Laat de dressing er minimaal een kwartier intrekken. Deze eenvoudige maar pittige salade past goed bij bijvoorbeeld een mild pastagerecht.
Salade met pittige dressing*
Meer info over Kropsla
Ingrediënten
1 kropsla1 bosui, in ringen gesneden
Voor de dressing:
scheutje olijfolie
scheutje azijn of citroensap
scheutje zoute sojasaus
1/2 tl kerrie
1 teentje knoflook, geperst
Ingrediënten
1 kropsla
1 bosui, in ringen gesneden
Voor de dressing:
scheutje olijfolie
scheutje azijn of citroensap
scheutje zoute sojasaus
1/2 tl kerrie
1 teentje knoflook, geperst
1 bosui, in ringen gesneden
Voor de dressing:
scheutje olijfolie
scheutje azijn of citroensap
scheutje zoute sojasaus
1/2 tl kerrie
1 teentje knoflook, geperst
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!