Klop een dressing van de olijfolie, azijn en honing. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de rammenas in luciferdunne sliertjes (julienne) of in kleine blokjes. Snijd de peren in de lengte in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de rest in de lengte in plakken. Hak de walnoten grof en verbrokkel de geitenkaas. Was indien nodig de rucola of postelein. Meng alle ingrediënten door elkaar en dien op.
Salade met rammenas, peer en geitenkaas
Meer info over Rammenas
Ingrediënten
Salade bijgerecht 4 personen:75 gr rucola of winterpostelein
2 peren
50 gr walnoten
50 gr zachte geitenkaas
100 gr rammenas
3 el olijfolie
1 el azijn
1 tl honing
zout en peper
Ingrediënten
Salade bijgerecht 4 personen:
75 gr rucola of winterpostelein
2 peren
50 gr walnoten
50 gr zachte geitenkaas
100 gr rammenas
3 el olijfolie
1 el azijn
1 tl honing
zout en peper
75 gr rucola of winterpostelein
2 peren
50 gr walnoten
50 gr zachte geitenkaas
100 gr rammenas
3 el olijfolie
1 el azijn
1 tl honing
zout en peper
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!