Dit is een recept van chef-kok Sander Lenselink.
Vul een bakje met melk waar de geschilde schorseneren in kunnen. Schil de schorseneren (tip: doe handschoentjes aan want schorseneren bevatten veel zetmeel en het plakt als de…..). Leg de schorseneren in het bakje melk tegen verkleuring. Zet een pan op met water en een handje bloem. Breng het aan de kook en snijd ondertussen de schorseneren in staafjes van 10 cm. Kook de schorseneren beetgaar (voeg ook de melk toe dan blijven de schorseneren mooi wit). Giet de schorseneren af. Zet een koekenpan op met room en een gesnipperd sjalotje of uitje. Doe de schorseneren erbij, zorg ervoor dat ze niet helemaal onder staan. Breng alles aan de kook en laat de room helemaal inkoken, maar pas op, niet té ver want dan gaat de room in de schift. Voeg als de room mooi hangt aan het ‘keukenverdriet’ de dragon toe. Zout en peper erbij om het af te maken.