Schorsenerenmuffins*

Meer info over Schorseneren

Ingrediënten

200-250 gr schorseneren, geschild en fijngemalen in een foodprocessor
1 ui, heel fijn gesneden (anders een prei)
1 teen knoflook
3 eieren
peper en zout naar eigen smaak
100 gr havermeel, boekweitmeel of eventueel havergrutten
2 el zeewiervlokken
een snufje chilipoeder
1 tl kurkuma
wat versgeraspte gember

Dit is een recept van abonnee Lindsay. Warm de oven voor op 140°C. Meng alle ingrediënten - met uitzondering van de eieren – door elkaar. Proef en voeg, als het mengsel op smaak is, ook de eieren toe. Verdeel over 20 muffinbakjes en bak 35 minuten in een voorverwarmde oven op 140°C.

Ingrediënten

200-250 gr schorseneren, geschild en fijngemalen in een foodprocessor
1 ui, heel fijn gesneden (anders een prei)
1 teen knoflook
3 eieren
peper en zout naar eigen smaak
100 gr havermeel, boekweitmeel of eventueel havergrutten
2 el zeewiervlokken
een snufje chilipoeder
1 tl kurkuma
wat versgeraspte gember

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?