Snijd de naaldjes rozemarijn fijn. Rasp de schil van de sinaasappel en pers een halve sinaasappel uit. Meng alle ingrediënten met een vork of keukenmachine heel goed door elkaar. Breng goed op smaak met zout en peper. Laat de boter opstijven in de koelkast. Wij lieten de zachte boter in leuke siliconenvormpjes opstijven, zodat het er extra feestelijk uitziet.
Sinaasappelkruidenboter met brood
Meer info over Sinaasappel
Ingrediënten
150 gr boter, op kamertemperatuur1 sinaasappel
5 takken rozemarijn
1 tl honing
zout en peper
Ingrediënten
150 gr boter, op kamertemperatuur
1 sinaasappel
5 takken rozemarijn
1 tl honing
zout en peper
1 sinaasappel
5 takken rozemarijn
1 tl honing
zout en peper
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!