Snelle bleekselderijsalade
Ingrediënten
Bijgerecht, 4 personen:1 struik bleekselderij
200 gr blauwe druiven
60 gr walnoten
1 bosje peterselie
4 el walnoot- of olijfolie
2 el rodewijnazijn
zout en peper
Snijd de bleekselderij in dunne plakjes. Halveer de druiven. Hak de walnoten en peterselie grof. Meng de bleekselderij, druiven, walnoten, peterselie, olie en azijn door elkaar en breng op smaak. Serveer deze knapperig frisse salade bijv. naast de aspergequiche.
Ingrediënten
1 struik bleekselderij
200 gr blauwe druiven
60 gr walnoten
1 bosje peterselie
4 el walnoot- of olijfolie
2 el rodewijnazijn
zout en peper
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!