Snelle (roerbak) rode kool*
Meer info over Rode kool

Dit is een recept van abonnee Jannita.

Verhit de olie in een pan of wok. Fruit de ui in de olie. Voeg de appel, walnoten en kaneelstokjes toe en bak het mengsel omscheppend 5 minuten. Voeg de rode kool en kruidnagel toe en bak ongeveer 7 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper. Voeg op het laatst de balsamicoazijn toe. Verwijder de kaneelstokjes voor het serveren.

Lekker met aardappelpuree. 

Ingrediënten

2 el (olijf)olie
1 rode kool, in reepjes gesneden
2 goudreinetten, geschild en in partjes gesneden
1 el witte balsamicoazijn
2 kaneelstokjes
2 rode uien
kruidnagel
evt. walnoten naar smaak
evt. zout en peper

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?