Sperziebonen met geitenkaas en walnoten*
Meer info over Sperziebonen

Zet de grill van de oven aan. Kook de bonen in ongeveer 5 minuten gaar en giet ze af. Leg de geitenkaasjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. Zet de bakplaat onder de grill en haal hem er na 1-2 minuten weer uit, wanneer de kaasjes een beetje gesmolten zijn. Verdeel de bonen over 4 borden en schep op ieder bord een geitenkaasje. Schenk op de geitenkaasjes een beetje honing en strooi er de walnoten overheen. Schenk eventueel over de bonen nog de walnotenolie.

Ingrediënten

400 gr sperziebonen
4 geitenkaasjes, in plakken
100 gr walnoten
(schenk)honing
eventueel wat walnotenolie

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?