Snijd de worteltjes van de raapstelen, was de groenten en snijd ze in stukjes. Kook ondertussen de aardappelen gaar en stamp ze met een klont boter en een scheut melk fijn. Schep de rauwe raapstelen erdoor. Rasp de appel en snijd de feta in blokjes. Voeg dit aan de stamppot toe. Laat de stamppot nog even goed doorwarmen en serveer. Ook erg lekker met grof gehakte hazelnoten.
Stamppot raapstelen met feta*
Meer info over Raapstelen
Ingrediënten
1 grote bos raapstelen1 kg aardappelen
een klont boter
een scheut melk
200 gr fêta
1 appel
Ingrediënten
1 grote bos raapstelen
1 kg aardappelen
een klont boter
een scheut melk
200 gr fêta
1 appel
1 kg aardappelen
een klont boter
een scheut melk
200 gr fêta
1 appel
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!