Taugésalade met cashewnoten
Meer info over Tauge
Ingrediënten
1 bakje taugé3 bosuitjes, in dunne reepjes
3 el olie
1 el limoen- of citroensap
1 el sambal
50 grl cashewnoten, grof gehakt
Doe de taugé en bosuitjes in een vergiet en schenk er kokend water over. Laat de groenten uitlekken en afkoelen. Roer in een ruime schaal een dressing van de olie met sap en naar smaak sambal. Schep de groenten en cashewnoten door de dressing. Lekker bij (seitan)saté!
Ingrediënten
1 bakje taugé
3 bosuitjes, in dunne reepjes
3 el olie
1 el limoen- of citroensap
1 el sambal
50 grl cashewnoten, grof gehakt
3 bosuitjes, in dunne reepjes
3 el olie
1 el limoen- of citroensap
1 el sambal
50 grl cashewnoten, grof gehakt
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!