Snijd de bleekselderij, wortel en bosui julienne, oftewel in luciferdunne reepjes. Meng vervolgens alle ingrediënten door elkaar.
Taugésalade
Meer info over Tauge
Dit is waarschijnlijk het kortste recept dat wij ooit voor jullie schreven...
Ingrediënten
Bijgerecht 1-2 personen:1 volle hand taugé
1 stengel bleekselderij
1 kleine wortel
1 bosui
1,5 el limoensap
½ el olijfolie
½ el sojasaus
1 tl sesamzaad
Ingrediënten
Bijgerecht 1-2 personen:
1 volle hand taugé
1 stengel bleekselderij
1 kleine wortel
1 bosui
1,5 el limoensap
½ el olijfolie
½ el sojasaus
1 tl sesamzaad
1 volle hand taugé
1 stengel bleekselderij
1 kleine wortel
1 bosui
1,5 el limoensap
½ el olijfolie
½ el sojasaus
1 tl sesamzaad
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!