Dit recept kun je op meerdere manieren bereiken, met hetzelfde resultaat. Het makkelijkst is met behulp van een grote Chinese stoommand of een geïmproviseerde variant daarvan door een vergiet op je pan te plaatsen. Je kunt ook individuele pakketjes maken door de ingrediënten in te pakken in aluminiumfolie of bakpapier en ze vervolgens 10-15 minuten te stomen in een oven van 200°C.
Was de paksoi en snijd in stukken. Snijd de peper en gember in luciferdunne reepjes. Snijd de bosui in dunne plakjes en snijd de knoflook en citroengras fijn. Leg een vel bakpapier in je stoommand zodat de bodem en zijkanten volledig bedekt zijn. Leg de paksoi in de stoommand. Verdeel daarover 2/3 van de peper, gember, lente-ui, citroengras en knoflook. Leg de zeebaarsfilets er bovenop. Verdeel de rest van de ingrediënten over de vis en schenk de sojasaus, sesamolie, vissaus en mirin erover. Plaats de stoommand op een pan met kokend water, dek af met een deksel en stoom de paksoi en vis 10-15 minuten tot de vis gaar is en de paksoi warm en nog lekker knapperig.
Serveer met rijst en lepel wat van het lekkere vocht uit de stoommand over je gerecht.