Toast met eiersalade en tuinkers

 

 

 

Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken onder koud water en pel ze. Prak ze in een kommetje fijn met een vork. Laat even afkoelen. Snijd ondertussen de bieslook of lente-ui fijn. Meng de mayonaise, mosterd, bieslook en eventueel kerriepoeder door de geprakte eieren. Breng op smaak met zout en peper. Smeer de eiersalade rijkelijk op de toasts en garneer met tuinkers.

Ingrediënten

Brunchgerecht 4 personen:

4 eieren
3-4 el mayonaise
1 volle tl mosterd
15 gr bieslook of 1 lente-ui
eventueel 1 tl kerriepoeder
4 toasts (geroosterd brood)
½ bakje tuinkers
zout en peper

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?