Meng de ongedopte tuinbonen simpelweg met wat olijfolie en zeezout. Leg ze op de bbq en grill ze aan beide kanten ongeveer 5 minuten, tot de peulen geblakerd zijn. De tuinbonen stomen als het ware gaar in hun peulen. Laat de peulen iets afkoelen, zodat je ze beet kunt pakken, en eet ze direct uit hun peul met een kneepje citroensap.
Tuinbonen op de barbecue
Meer info over Tuinbonen
Wist je dat je tuinbonen ook op de barbecue kunt bereiden?
Ingrediënten
ongedopte tuinbonenolijfolie
zeezout
citroensap
Ingrediënten
ongedopte tuinbonen
olijfolie
zeezout
citroensap
olijfolie
zeezout
citroensap
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!