Was de veldsla en meng de stukjes appel en eventueel geraspte wortel erdoor. Meng alle ingrediënten van de dressing en meng deze door de salade. Brokkel de kaas over de salade en bestrooi het geheel met geroosterde pitten. Geniet van deze heerlijke salade met appel en geitenkaas.
Veldsla salade met appel en geitenkaas*
Ingrediënten
200 gr veldsla1 appel in kleine stukjes gesneden
eventueel 1 wortel, geraspt
150 gr (geiten) kaas
Dressing:
3 el wijnazijn
3 el olie
peper en zout
1 tl zachte honing of appeldiksap
3 el geroosterde zonnebloem- of pijnboompitten
Ingrediënten
200 gr veldsla
1 appel in kleine stukjes gesneden
eventueel 1 wortel, geraspt
150 gr (geiten) kaas
Dressing:
3 el wijnazijn
3 el olie
peper en zout
1 tl zachte honing of appeldiksap
3 el geroosterde zonnebloem- of pijnboompitten
1 appel in kleine stukjes gesneden
eventueel 1 wortel, geraspt
150 gr (geiten) kaas
Dressing:
3 el wijnazijn
3 el olie
peper en zout
1 tl zachte honing of appeldiksap
3 el geroosterde zonnebloem- of pijnboompitten
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!