Waldorfsalade met yacón
Ingrediënten
Bijgerecht 2-3 personen:1 yacón
5 stengels bleekselderij
75 gr walnoten
6 el yoghurt
1 tl mosterd
1 tl honing
1,5 el citroensap
zout en peper
Schil de yacón en snijd in stukjes van 1 centimeter. Snijd de bleekselderij in plakjes. Hak de walnoten grof. Klop voor de dressing de yoghurt, mosterd, honing en citroensap door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Meng de yacón, bleekselderij en walnoten door de dressing. Garneer met wat blaadjes van de bleekselderij.
Naar wens kun je deze salade ook mengen met slamix.
Tip: Nog een lekkere salade maak je met stukjes yacón, komkommer, fêta, munt, olijfolie en een beetje citroensap.
Ingrediënten
1 yacón
5 stengels bleekselderij
75 gr walnoten
6 el yoghurt
1 tl mosterd
1 tl honing
1,5 el citroensap
zout en peper
Koken met Vivian en Barry
Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!