Witte asperges met zalm en spaghetti*
Meer info over Asperges
Kook de asperges in ruim water in ongeveer 15 minuten beetgaar en giet ze af. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen beetgaar. Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard. Laat ze schrikken onder een koude kraan, pel ze en hak ze fijn. Bak de prei 5-8 minuten in de olie. Roer de asperges en eieren erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Meng de spaghetti met het aspergemengsel en de zalm en bestrooi met peterselie.

Ingrediënten

1,5 kg witte asperges, geschild, in stukken
400 gr spaghetti
4 eieren
1 prei, fijngesneden
1-2 el zonnebloemolie
200 gr gerookte zalmfilet, in lange reepjes
3 el fijngesneden peterselie
 

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?