Wrap met avocado en zuurkool

Meer info over Avocado | Zuurkool

Zuurkool associëren we toch vaak met een winterse maaltijd, maar met deze wraps is dat allerminst het geval. Door de zuurkool rauw te eten, blijft hij heerlijk fris. Bovendien is het erg gezond. Een ideale meeneemlunch of 4-uur snack.

 

 

Ingrediënten

Voor 2 wraps:

2 tortillawraps
1 avocado
125 gr zuurkool
4 zongedroogde tomaatjes
20 gr Cheddar of belegen kaas

Prak het vruchtvlees van de avocado tot een grove puree. Smeer dit op je tortillawrap. Verdeel de zuurkool erover. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en verdeel over de wrap. Rasp de kaas erboven en rol strak op. Wij pakken de wraps daarna in met aluminiumfolie, zodat we ze gemakkelijk mee kunnen nemen en uit het vuistje kunnen eten.

Ingrediënten

Voor 2 wraps:

2 tortillawraps
1 avocado
125 gr zuurkool
4 zongedroogde tomaatjes
20 gr Cheddar of belegen kaas

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?