Zelfgemaakte appel/perensap*
Meer info over Appel

Dit is een recept van abonnee Femke.

Zet de appels (eventueel met peren ong. 20%) met een laagje water op en kook stuk. Haal de blender erdoorheen. Schenk het door een zeef of door een theedoek en vergiet. Verdun met water.

Proeven: Voeg naar smaak suiker en citroenzuur toe. Ideeën voor volgende keer: vanille of kaneel toevoegen.

Ingrediënten

Appels en/of peren in kwarten, klokhuizen eruit

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?