Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Geroosterde spruiten en druiven (recept van Barry en Vivian)

Geroosterde spruiten en druiven (recept van Barry en Vivian)
Landzicht biologisch groentenabonnement



 

 

vegetarisch

Ingrediënten

Bijgerecht 2 personen:

400 gr spruiten
400 gr rode of blauwe druiven
75 gr walnoten of hazelnoten
5 takken tijm
2 el olijfolie
1 el balsamicoazijn
zout en peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 225°C. Halveer de spruiten en druiven. Verdeel de spruiten, druiven en tijm over een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Meng alles door elkaar en rooster 10 minuten in de oven. Hak ondertussen de walnoten grof. Schep ze na 10 minuten door de spruiten en druiven en rooster ze nog 10-15 minuten mee, tot de spruiten beetgaar zijn. Meng tot slot de balsamicoazijn erdoor en serveer direct.
Tip: ook lekker met wat blauwe kaas erover gebrokkeld.

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.