Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Andijviesalade met noten

winter_header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Snijd de andijvie in fijne reepjes en de kaas in kleine blokjes. Bak de blokjes spek in een koekenpan in ongeveer 2 minuten knapperig en laat ze op keukenpapier uitlekken. Verwarm de noten al omscheppend in dezelfde pan. Roer de olie met azijn, zout, peper en mosterd tot een sausje. Schep alle ingrediënten voorzichtig door elkaar en serveer. In plaats van spekjes kunt u ook croutons door de salade mengen.

vegetarisch

Ingrediënten

250 gr andijvie
100 gr feta
50 gr ontbijtspek, in blokjes of 50 gram gezouten croutons
10 gr boter (of margarine)
50 gr ongezouten cashewnoten
3 el olijfolie
1 el azijn
zout en peper
mespunt mosterd

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.