Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Asperges à la Polonaise

winter_header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Schil de asperges en snijd de onderste houtige uiteinden af. Kook de asperges gaar en laat ze uitlekken op een keukendoek. Kook de eieren hard. Pel deze en hak ze heel fijn. Hak de peterselie fijn en meng dit door het fijngeprakte ei. Droog het brood zonder korstjes op een bakplaat in een lauwe oven en wrijf ze door een zeef tot kruim (of in een broodrooster op een lage stand). Smelt de boter en laat deze lichtbruin kleuren. Bak hierin het broodkruim goudbruin. Leg de asperges op een schaal, strooi er het eimengsel over en schep hier het gebakken broodmengsel op.

vegetarisch

Ingrediënten

1,5 kg asperges|
3 eieren
10 gr peterselie
4 sneetjes witbrood
150 gr boter

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.