Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Aubergines uit de oven met knoflook en rozemarijn

winter_header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Verwarm de oven 180 C. Snijd de aubergines in de lengte doormidden. Maak met de punt van een mes een grof ruitpatroon in het vruchtvlees en schenk er de olijfolie over. Strooi de knoflook over de aubergines en duw het een beetje in het vruchtvlees. Steek de blaadjes rozemarijn ook in het vruchtvlees. Strooi er zout, peper en kaas over. Leg de aubergines in een ovenschaal en bak ze ongeveer 30 minuten, tot het vruchtvlees zacht is. De aubergines kunnen zowel warm als koud gegeten worden.

vegetarisch

Ingrediënten

4 aubergines
8 el olijfolie
2 teentjes knoflook, fijngehakt
6 takjes rozemarijn
100 gr geraspte Parmezaanse kaas of oude kaas
zout en peper

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.