Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Bieten-hazelnootspread (recept van Barry en Vivian)

Bieten-hazelnootspread (recept van Barry en Vivian)
Landzicht biologisch groentenabonnement

Zou je wel vaker groenten willen eten bij het ontbijt of de lunch, maar vind je het lastig? Deze spread biedt uitkomst! Lekker op brood en crackers.

 

 

 

vegetarisch

Ingrediënten

200 gr rode biet
3 el hazelnootpasta (of pindakaas met stukjes)
1-2 tl vloeibare honing
1-2 tl citroensap

Bereidingswijze

Schil de rode biet en snijd in stukken. Doe de biet met de hazelnootpasta in een keukenmachine en mix tot een grove puree. Meng er naar smaak honing en citroensap door. In een afgesloten bakje is de spread 3-5 dagen houdbaar in de koelkast.

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.