Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Bietensalsa met (groente)burger

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Snijd de bieten in heel kleine stukjes. Doe ze samen met de ui, knoflook, komijn en bladpeterselie in een kom. Voeg de koriander, het citroensap, de olijfolie, diksap en zout en peper naar smaak toe, roer goed door en zet apart. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Vet een grill- of koekenpan licht in en verhit deze op middelhoog vuur. Bak de burgers 3 minuten aan elke kant, of tot ze naar wens gaar zijn. Verkruimel wat kaas over elke burger en zet ze 1 minuut onder de grill tot de kaas smelt. Beleg de geroosterde broodjes met wat slablaadjes, de burgers, bietensalsa en serveer.

vegetarisch

Ingrediënten

1/2 rode ui, fijngesneden
1 teen knoflook, geperst
1 tl gemalen komijn (djinten)
3 el fijngesneden bladpeterselie
500 gr gekookte bietjes
1 el fijngesneden korianderblad
60 ml citroensap
2,5 el olijfolie
2 el diksap
100 gr zachte geitenkaas (bijv. bettine blanc)
4 geroosterde hamburgerbroodjes
4 (groente)burgers
sla

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.