Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Bonensalade met bleekselderij, paprika en ansjovis (recept van Barry en Vivian)

Bonensalade met bleekselderij, paprika en ansjovis (recept van Barry en Vivian)
Landzicht biologisch groentenabonnement



 

Ingrediënten

Bijgerecht 2-3 personen:

400 gr cannellinibonen (uit blik, niet uitgelekt gewicht)
3 stengels bleekselderij
1 rode paprika
½ rode ui
10 gr munt of peterselie
6 ansjovisfilets (op olie, uit blik)
1 el rode wijnazijn
3 el olijfolie
zout en peper

Bereidingswijze

Giet de bonen af, spoel ze om en doe ze in een kom. Snijd de bleekselderij in dunne plakjes. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes. Snipper de rode ui. Hak de munt of peterselie grof. Snijd 2 ansjovisfilets fijn. Klop een dressing van de fijngesneden ansjovis, azijn en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Meng alle ingrediënten met de dressing door elkaar. Garneer de salade met de overige ansjovisfilets.

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.