Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Bruchetta met romige geitenkaas en raapsteelpesto (recept van Barry en Vivian)

Bruchetta met romige geitenkaas en raapsteelpesto (recept van Barry en Vivian)
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan. Doe de geitenkaas en crème fraîche in een keukenmachine en meng het goed door elkaar tot het een smeuïg mengsel is geworden. Breng op smaak met zout en peper en doe het in een kommetje. Maak je keukenmachine schoon en doe er vervolgens de hazelnoten, raapstelen, knoflook en Parmezaanse kaas in. Meng alles door elkaar en voeg daarna beetje bij beetje olijfolie toe tot de pesto de door jou gewenste dikte heeft bereikt. Breng op smaak met zout en peper en doe het ook in een kommetje.

 

Tip: De raapsteelpesto is ook heerlijk door pasta of lauwwarme nieuwe aardappels.

vegetarisch

Ingrediënten

bruchetta of vers (biologisch) (desem)brood, naar keuze 
200 gr zachte geitenkaas
2 flinke el crème fraîche
100 gr raapstelen
50 gr hazelnoten of pijnboompitten
1 teentje knoflook
een klein handje geraspte Parmezaanse kaas
scheut olijfolie
zout en peper

 

 

 

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.