Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Camembert uit de oven met witlofschuitjes (recept van Barry en Vivian)

Camembert uit de oven met witlofschuitjes (recept van Barry en Vivian)
Landzicht biologisch groentenabonnement

 

 

vegetarisch

Ingrediënten

Voorgerecht 4 personen:

2 stronken witlof
1 camembert (met houten doosje)
1 el vloeibare honing
1 tak rozemarijn
1 el walnoten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de plastic verpakking van de camembert en leg het daarna terug in zijn houten doosje, zonder deksel. Kerf de korst van de camembert op een aantal plaatsen in en steek hier naaldjes rozemarijn in. Verdeel de honing erover. Hak de walnoten grof en strooi over de camembert. Bak de kaas 15 tot 20 minuten in de oven, tot de bovenkant goudbruin begint te worden en de binnenkant gesmolten is.
Scheur intussen de blaadjes witlof los. Serveer de gebakken camembert direct uit de oven, met witlofschuitjes om erin te dippen. Geef er naar wens ook wat (knoflook)brood bij en extra walnoten.

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.