Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Champignons gevuld met fêta (recept van Barry en Vivian)

Champignons gevuld met fêta (recept van Barry en Vivian)
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 C. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui al omscheppend in 2-3 minuten glazig. Bak de knoflook heel kort mee en doe alles in een kom met het broodkruim, de fêta, rode peper, tijm en pijnboompitten. Voeg royaal zout en peper toe en meng alles goed. Leg de champignons op een bakplaat met de open kant naar boven en vul ze met het broodkruimmengsel. Besprenkel met wat extra olijfolie en bak ze ongeveer 15 minuten in de oven tot ze gaar zijn en de vulling goudbruin is, de champignons hebben minder tijd nodig. Wanneer de champignons een beetje beginnen te rimpelen zijn ze doorgaans gaar.

vegetarisch

Ingrediënten

Hapje of voorafje

4 portobello's of 8 champignons
1 el olijfolie
1 kleine ui, fijngehakt
2 tenen knoflook, fijngehakt
100 gr broodkruim
50 gr (in olie gemarineerde) fêta, verkruimeld
1/2 rode peper, zaadjes verwijderd, fijngehakt
1 el tijmblaadjes
2 el pijnboompitten, geroosterd
zout en peper

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.