Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Champignons met balsamicosiroop

header-recepten2019_bew_herfst.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Verhit de olie in een grote koekenpan met dikke bodem en anti-aanbaklaag. Bak de champignons 5 minuten op hoog vuur, tot ze wat zachter en goudbruin zijn. Breng ze ondertussen op smaak met zout. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Roer de bruine suiker, azijn en water erdoor en kook alles ongeveer 5 minuten, tot een derde van het vocht is verdampt. Breng het geheel op smaak met peper. Schep de champignons uit de pan en verdeel ze over een schaal. Laat de rest van het vocht 1 minuut indikken tot het stroperig is geworden. Schenk de siroop over de champignons en garneer met tijm.

.

vegetarisch

Ingrediënten

80 ml olijfolie
750 gr (kleine) champignons
2 grote teentjes knoflook, fijngehakt
3 el donkerbruine basterdsuiker
60 ml balsamicoazijn
1 el water
3 tl tijmblaadjes
zout en peper

 

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.