Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Chinese kool loempia's

winter_header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Verhit de olie in een koekenpan. Fruit hierin de ui, knoflook, gember en peper 5 minuten. Voeg het gehakt toe en later de kool en fruit tot het gaar is. Voeg als laatste de gekneusde hazelnoten, taugé en koriander toe en breng het geheel op smaak met zout en peper. Maak een papje van maïzena en wat water. Vul het loempiadeeg met het koolmengsel, maak hiervan rolletjes en plak ze dicht met het maïzenapapje. Verhit de frituurolie tot 180 C en frituur de loempia's goudbruin. Serveer met zoete chilisaus.

vegetarisch

Ingrediënten

300 gr (vegetarisch) gehakt
1 el olie
1 Chinese kool, in fijne reepjes
450 gr taugé 1 ui of 2 bosuitjes, fijngesneden
1 teen knoflook, geraspt
1/2 verse chilipeper, fijngesneden
1 cm verse gember, geraspt
30 gr hazelnoten, gekneusd
verse koriander, naar smaak
1 pakje loempiadeeg (diepvries)
zout en peper
maïzena
frituurolie
zoete chilisaus

 

 

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.