Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Couscous met rode bieten

winter_header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Kook de bietjes gaar. Laat ze afkoelen en verwijder de schil. Snijd ze in blokjes. Meng in een kom de couscous met 500 ml kokend water en laat het tien minuten staan en roer het dan los met een vork. Maak een dressing van de olijfolie, zout, peper, de geraspte schil van de citroen en 4 eetlepels citroensap en giet dit over de couscous. Snijd de bosui in dunne ringetjes en de stengels bleekselderij in dunne plakjes. Schep de bietjes, bosui, bleekselderij, fèta, verse kruiden en amandelen door de couscous.

vegetarisch

Ingrediënten

2 bietjes
2 el olijfolie
370 gr couscous
sap en de geraspte schil van 1 citroen
500 ml kokend water
2 bosuitjes
2 stengels bleekselderij
100 gr fèta
handjevol verse kruiden zoals munt en koriander fijngehakt
50 gr geroosterde, geschaafde amandelen
zout en peper.

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.