Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Eierschotel met snijbiet

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Beboter een ovenschaal en schep hierin de snijbiet. Leg hierop 4 halve eieren met de bolle kant naar beneden. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de ui. Voeg de bloem toe en al roerend scheutje voor scheutje de melk. Maak de saus op smaak af met zout, peper en nootmuskaat en giet het mengsel over de eieren. Strooi de kaas erover. Plaats de schaal in de tot 225 C voorverwarmde oven en verwarm het gerecht ca. 10 minuten tot het door en door warm is en er een lichtbruin korstje ontstaat. Garneer de schotel met de overige 4 halve eieren.

vegetarisch

Ingrediënten

1 tot 1 1/2 kg snijbiet, gekookt, uitgelekt en fijngehakt
4 eieren, hardgekookt, gepeld en in de lengte gehalveerd
1 ui, gepeld en fijngesnipperd
2 el boter of margarine
4 el bloem
2 1/2  dl melk
zout en peper
nootmuskaat
75 gr geraspte kaas

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.