Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Eikenbladsalade met gegrilde zalm

lente_header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor. Was en droog de sla. Scheur de slabladeren wat kleiner. Klop een dressing van de citroensap, de olie, mosterd, zout, peper en dille. Bestrijk de zalmfilet licht met olie en grilleer de vis gaar. Snijd de zalm in blokjes. Verdeel de sla over 4 bordjes, lepel de dressing eroverheen en leg de warme zalmblokjes erop. Garneer met een takje dille.

Ingrediënten

1 krop eikenbladsla
1 el citroensap
4 el olijfolie
1 tl mosterd
zout & peper
1 el fijngeknipte dille
200 gram zalmfilet

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.