Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Gebakken witlof

header-recepten2019_bew_zomer.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 230C. Snijd de witlofstronken in de lengte doormidden en dan in de lengte in vieren. Bak de witlof 4 minuten in een hete pan met de boter, knoflook, de tijm en zout en peper. Doe het sinaasappelsap erbij en wacht tot het gaat sissen. Doe alles over in een ovenschaal en dek het af met aluminiumfolie en bak het 10 minuten. Haal dan de folie eraf en zet de schaal nog 10 minuten in de oven. Breng op smaak met peper en zout.

vegetarisch

Ingrediënten

4 stronken witlof
3 flinke klonten boter
1 teen knoflook, gepeld en fijngehakt
1 flinke handvol verse tijm
zout en peper uit de molen
ongeveer 3 dl vers sinaasappelsap

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.