Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Gegratineerde aardperen met zuurkool

winter_header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Borstel de aardperen schoon onder stromend water en snijd ze in plakjes. Kook de aardperen in een pan met dikke bodem, in ongeveer 1 cm water, in 10 minuten gaar. Let op dat er een klein beetje water in de pan blijft, voeg zo nodig iets toe of giet een beetje af. Leg de zuurkool op de aardperen. Strooi de tijm over de zuurkool. Hak de walnoten in stukjes en leg ze ook op de zuurkool. Snijd de brie of camembert in dunne plakjes en dek de zuurkool hier geheel mee af. Laat op een laag vuur de zuurkool warm worden en de kaas smelten.

vegetarisch

Ingrediënten

500 gr aardperen
500 gr zuurkool
10 walnoten
1 tl gedroogde tijm
peper uit de molen
150 gr brie of camembert

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.