Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Gegratineerde schorseneren

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Schil de schorseneren onder koud stromend water en snijd ze in stukken van circa 10 cm. Leg ze direct in koud water met citroensap, zo blijven ze mooi blank. Kook de schorseneren 15-20 minuten in ruim kokend water met zout, laat ze uitlekken en leg ze in een ingevette ovenschaal. Verwarm de slagroom, roer er 75 g kaas door en laat deze smelten. Breng op smaak met zout en peper en schenk de saus over de schorseneren. Strooi er 25 g kaas over en gratineer de schorseneren circa 15 minuten in het midden van een voorverwarmde op 225 C.

vegetarisch

Ingrediënten

ca. 1 kg schorseneren
citroensap
zout,
peper
2 dl slagroom
100 gr geraspte licht belegen boerenkaas

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.