Geitenkaasdressing*

Meer info over Dressing

Ingrediënten

150 gram zachte geitenkaas
60 ml karnemelk
2 theelepels witte wijnazijn
1 theelepel fijngehakte tijmblaadjes
1 theelepel fijngeraspte citroenschil
1 theelepel citroensap
1 eetlepel fijngehakte bladpeterselie

Klop alle ingrediënten door elkaar, of meng kort in de keukenmachine, tot alles goed glad is. Roer er wat warm water door (2-3 eetlepels) om een niet te dikke dressing te krijgen. Het water kan achterwege blijven als het een dip moet worden. Breng op smaak met zout en peper. De dressing kan goed afgedekt zeker 1 dag in de koelkast worden bewaard.

Ingrediënten

150 gram zachte geitenkaas
60 ml karnemelk
2 theelepels witte wijnazijn
1 theelepel fijngehakte tijmblaadjes
1 theelepel fijngeraspte citroenschil
1 theelepel citroensap
1 eetlepel fijngehakte bladpeterselie

Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!

Benieuwd wat onze abonnees vinden?