Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Gember-limoensaus/dressing (recept van Barry en Vivian)

winter_header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Schenk het kokendhete water op de suiker en roer tot de suiker is opgelost. Voeg de andere ingrediënten toe en roer zorgvuldig door elkaar. Laat voor gebruik een paar minuten staan.

Deze saus of dressing is in de koelkast, mits goed afgesloten, zeker een maand houdbaar. Even schudden voor gebruik en klaar!

 

vegetarisch

Ingrediënten

Deze saus is heerlijk als koude dipsaus of dressing maar ook als warme saus of marinade in roerbakgerechten.

 

0,6 dl kokendheet water
1½ el fijne kristalsuiker
2 el sojasaus
2 el rijstazijn
sap van ½ sappige limoen
4 cm gember, fijngehakt
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 rode peper, zaadjes verwijderd en fijngehakt

 

 

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.