Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Gesmoorde rode kool met pasta

header-recepten2019_bew_zomer.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Breng in een grote pan water aan de kook en voeg de macaroni en een scheutje olijfolie toe. Kook in ca. 10 minuten onder af en toe roeren beetgaar. Laat de pasta uitlekken en zet hem apart. Verwarm de oven voor op 200 C. Smelt de boter in een grote braadpan en fruit de ui, knoflook en tijm ca. 3 minuten tot de ui glazig is. Voeg de rode kool, de rozijnen en de pijnboompitten toe en breng ze op smaak met zout en peper. Dek de pan af en laat alles 10 minuten zachtjes smoren; af en toe roeren. Roer de macaroni erdoor en schep het mengsel in een ovenschaal. Bestrooi het met geraspte kaas en bak het in ca. 20 minuten goudbruin. Serveer onmiddellijk.

vegetarisch

Ingrediënten

225 gr macaroni
scheutje olijfolie
50 gr boter
1 ui
2 teentjes knoflook
1 el gehakte verse tijm
450 gr rode kool
75 gr sultanarozijnen
50 gr geroosterde pijnboompitten
zout & peper
175 gr geraspte belegen cheddar.

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.