Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Gestoofde rode kool met kaneel en rozijnen

Gestoofde rode kool met kaneel en rozijnen
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in kleine blokjes. Smelt de helft van de boter in een ruime braadpan en fruit de ui en appels 4 minuten. Schep de rodekool erdoor en schenk het sinaasappelsap erbij. Voeg de suiker, kaneel, kruidnagels, laurier en rozijnen toe en laat de rodekool met het deksel op de pan op laag vuur in 30 minuten gaar stoven. Schep de rodekool tijdens het stoven een paar keer om. Verwijder de kruidnagels en laurier en roer de rest van de boter door de rodekool. Serveer het gerecht in een grote voorverwarmde schaal. Lekker met hachee.

vegetarisch

Ingrediënten

2 appels
50 gr boter
1 ui, gesnipperd
800 gr rode kool, fijngesneden
1  1 /2 dl sinaasappelsap
2 el bruine basterdsuiker
1 el kaneel
2 kruidnagels
2 laurierblaadjes
100 gr rozijnen

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.