Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Gevulde paprika's met tonijn (recept van abonnee Hennie)

header-recepten2019_bew_herfst.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Heerlijk als lunch voor 2 persoenen of als bijgerecht.

Dit recept is afkomstig uit het boek "Het Pioppi dieet". In het Italiaanse dorp Pioppi worden veel mensen heeeel oud.......

 

 

 

Ingrediënten

2 rode paprika's
1 blikje tonijn
1 rode ui
een stukje komkommer of 1 stengel bleekselderij
50 gr. crème fraîche
1 el olijfolie
flinke snuf cayennepeper
snuf korianderzaad poeder
beetje (kruiden) zout
wat geraspte kaas of mozzarella

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 165 graden. Was de paprika's, halveer ze en haal de zaden eruit.
Snijd de ui heel fijn en de komkommer in blokjes. Roer de tonijn, ui, crème fraîche , olijfolie en kruiden door elkaar.
Met deze vulling kun je 4 halve paprika's vullen. Strooi de kaas erover en zet ze ongeveer 30 minuten in de oven.

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.