Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Groentedip

winter_header.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Pureer voor de dip alle ingrediënten glad met een staafmixer of in de foodprocessor. Dek de saus goed af en zet hem minstens 2 uur in de koelkast zodat de smaken op elkaar kunnen inwerken. De dip is ongeveer 1 week houdbaar in de koelkast. Er is genoeg dip voor 6-8 personen. -De dip kan ook lauwwarm geserveerd worden, verwarm hem dan heel zachtjes, niet koken! - Verdun de dip met wat extra olie voor een dressing.

Ingrediënten

75 gr groente per persoon (bloemkoolroosjes, eventueel geblancheerd, rauwe stukjes groenten zoals wortel, venkel, bleekselderij, witlof, koolraap enz.)
Dip:
2 blikjes ansjovisfilets van 50 gram
3 teentjes knoflook, uitgeperst
1 el kappertjes
6 zwarte olijven zonder pit
2 el rode wijnazijn
versgemalen peper
4 el olijfolie

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by The Dare Company | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.