Recepten van Vivian en Barry

Onze oudste dochter Vivian en haar man Barry bedenken heerlijke recepten bij de groentepakketten. Zij laten zien dat koken met lokale, seizoensgebonden groenten allerminst saai of moeilijk hoeft te zijn zodat ook jij enthousiast aan de slag kunt gaan.


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Italiaanse snijbiet

header-recepten2018_bew_lente.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Snij de snijbiet grof. Kook de snijbiet gedurende 10 minuten. Giet ze af en druk het vocht eruit en hak middelfijn. Snij intussen de tomaten in stukjes. Verhit de olie in een pan en fruit daarin de knoflook kort, voeg ansjovis toe. Doe de tomaten erbij en stoof ze in gesloten pan gedurende 5-7 minuten. Roer de snijbiet erdoor en smoor het geheel nog 1-2 minuten. Eventueel nog wat zout toevoegen.

Ingrediënten

450 gr snijbiet
zout
3 el olijfolie extra vergine
2 teentjes knoflook
2 ansjovisfilet, in stukjes gesneden
2 tomaten, ontveld

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.