Koken met Vivian en Barry

Vivian en Barry, onze dochter en schoonzoon, zijn altijd in de keuken of met hun neus in kookboeken te vinden. Zij bedenken tweewekelijks de recepten bij de groentepakketten. Samen koken ze de heerlijkste gerechten met wat er bij ons op het land groeit en wat er in jouw pakket zit. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is. Op FB en Insta kun je de recepten ook vinden, vaak met foto. Aan de slag!


Benieuwd wat onze
abonnees vinden?

Lees de reacties

Komkommeryoghurt

header-recepten2019_bew_herfst.jpg
Landzicht biologisch groentenabonnement

Bereidingswijze

Doe de geraspte komkommer in een vergiet of zeef en bestrooi met zout. Laat 20 minuten uitlekken. Spoel de komkommer af en droog af met een schone theedoek. Meng de komkommer met de yoghurt en de citroensap. Voeg naar smaak peper en zout toe. (met een teentje geperste knoflook erdoor is het ook heerlijk!)

vegetarisch

Ingrediënten

Deze dip is lekker bij een broodje falafel of bij een bietenburger. (recept bietenburgers op onze site)

½ grof geraspte komkommer
300 gram dikke yoghurt
1 el citroensap
peper en zout

 

 

Mogen wij jouw recept opnemen in onze site? Mail het ons!

Mail ons jouw recept

Biologische boerderij Landzicht
Broekseweg 2a
3291 LA Strijen
Telefoon: 06-14110152
E-mail: info@groentenabonnement.nl

Volg ons

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing | Vormgeving en illustraties: Janna Kool

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.